Natació

Pluja de medalles catalanes en l’última jornada de l’europeu de Dublín

Natació. Sarai Gascón ha guanyat un or i una plata, mentre que Núria Marquès ha aconseguit tres plates i Marian Polo, un bronze; Óscar Salguero s’ha penjat un or i un bronze

L’última jornada de l’europeu paralímpic de Dublín ha estat molt fructífera per a la representació catalana. Sarai Gascón s’ha proclamat campiona d’Europa en la prova dels 50 metres lliures S9, en què s’ha imposat amb un temps de 29.01, una prova en què Núria Marquès ha aconseguit la medalla de bronze. La portuguesa Susana Veiga ha completat al podi.

Gascón i Marquès també han compartit podi en el relleu dels 4x10 estils 34 punts, Marquès i Gascón han sumat una altra plata amb l’equip espanyol, en aturar el crono en 5:03.64 en una prova que ha guanyat Gran Bretanya. A més, Núria Marquès ja havia aconseguit una estona abans la plata en els 100 metres braça SB8. Amb un temps d’1:23.64, Marquès ha quedat per darrera de l’irlandesa Ellen Keane i per davant de la grega Efthymia Gkouli, que ha guanyat el bronze. La nedadora de Castellví de Rosanes acaba l’europeu amb vuit medalles.

També Marian Polo s’ha penjat medalla una medalla aquesta tarda. Ha estat la de bronze en la prova dels 50 metres S13. La catalana, que acumula bronzes, ha fet un temps de 28.63 i ha quedat per darrera de l’italiana Carlotta Gilli (26.09) i l’ucraïnesa Anna Stetsenko.

En categoria masculina, Óscar Salguero ha aconseguit la medalla d’or en la prova dels 100 metres braça en la categoria SB8 en els europeus de Dublín. El sabadellenc s’ha imposat amb un temps d’1:09.24, millorant la marca del matí amb la qual s’ha classificat per a la final. El podi l’han completat l’holandès Tim van Duuren i l’italià Federico Morlacchi. A més, Salguero i Ariel Schrenck han guanayt la medalla de bronze amb l’equip espanyol en el relleu 4x100 estils, que ha guanyat Ucraïna.

Per la seva banda, Toni Ponce ha acabat sisè en la prova dels 50 metres papallona S5 aturant el crono el 39.99.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)