Atletisme

Gerard Descàrrega es proclama campió d’Europa en salt de longitud

Atletisme. L’atleta reusenc ha guanyat l’or amb un salt de 6,37 metres, Xavi Porras ha guanyat la medalla de bronze i Martín Parejo ha estat cinquè; Melany Bergès s’ha classificat per a la final de 100 mestres

Gerard Descàrrega s’ha proclamar campió d’Europa en salt de longitud en el campionat paralímpic de Berlín i ha donat la primera medalla a la representació catalana. El reusenc ha saltat 6,37 metres i s’ha penjat la medalla d’or aconseguint el rècord del campionat. Xavi Porras ha aconseguit el bronze amb un salt de 6,09 metres, la millor marca de la temporada. El podi l’ha completat el francès Ronan Pallier. L’altre atleta català que participava en la prova, Martín Parejo Maza, ha estat cinquè (5,67).

Per la seva banda, Melany Bergès s’ha classificat per la final dels 100 metres T12 amb la millor marca de la seva semifinal, 12.98.