Handbol

Josep Espar marxa a Polònia

Handbol. Ha acceptat una oferta per tornar a ser l’ajudant de Xavi Sabaté, que va fitxar pel Wisla Plock. Pere Coll, fins ara segon entrenador, agafarà les regnes de l’equip

La UE Sarrià va començar ahir els entrenaments de pretemporada sense Josep Espar, l’entrenador que havia tornat a agafar les regnes de l’equip sarrianenc després d’una temporada i mitja com a ajudant de Xavi Sabaté al Veszprém hongarès. Espar ha acceptat una oferta per tornar a ser l’ajudant de Sabaté, que a principi de juliol va fitxar pel Wisla Plock per dues temporades. La seva marxa, que el club ja sabia que es podia produir, suposa que Pere Coll, fins ara segon entrenador, ocuparà el seu lloc. “Ja sabíem que en Josep tenia l’opció d’anar a Polònia i el vam fitxar sabent que podia passar que marxés a l’estranger”, va explicar ahir Víctor Espeso, coordinador de competició de la UE Sarrià. Espar, doncs, ja no començarà la pretemporada amb el Sarrià, i de fet ja fa unes setmanes que és a Polònia amb el Wisla Plock, equip que jugarà la lliga de campions.

Això no significa que Espar es desvinculi del tot del club presidit per Joan Llunell. En la seva tornada, Espar també assumia la direcció esportiva de tot el club, càrrec que continuarà desenvolupant, majoritàriament a distància: “Quan estigui aquí treballarà amb nosaltres. Va a Polònia a temps parcial. Ell s’ha compromès amb el Sarrià com a director esportiu.”

Pere Coll assumirà ara la direcció de l’equip de primera estatal, amb Jordi de Toro com a segon entrenador i l’equip tècnic dissenyat per Espar. “L’organigrama de l’equip de primera estatal és d’en Josep. Treballarà des de la distància i quan tingui la possibilitat treballarà aquí. Ho ha deixat tot preparat.”

La pretemporada, en marxa

L’equip es va posar a treballar ahir ja sota les ordres de Pere Coll, que havia estat entrenador del CH Terrassa. Falta un mes just per a l’inici de la temporada oficial. L’equip, que l’any passat va acabar setè de la primera estatal, disputarà diversos partits de pretemporada. De moment en té previstos per als dies 1 i 5 de setembre, amb el rival encara per confirmar. La primera jornada de lliga de la primera estatal –el Sarrià està enquadrat en el grup D– la disputarà a la pista de l’Handbol Sant Joan Despí el cap de setmana del 22 i 23 de setembre (el dia i l’hora encara s’han de confirmar). El dissabte següent farà l’estrena a casa contra l’Handbol Sant Vicenç (18.30 h).

LLIGAM

Espar continua vinculat al Sarrià i mantindrà el càrrec de director esportiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)