Ciclisme

De la Cruz, amb gregaris contrastats

Ciclisme. Kwiatkowski, Sergio Henao i Castroviejo, en la llista de vuit escollits de l’Sky per a la Vuelta

L’Sky va anunciar finalment ahir el seu equip titular per a la Vuelta a Espanya, que comença dissabte a Màlaga, i que compta en principi amb el sabadellenc David de la Cruz com a líder i amb el polonès Michal Kwiatkowski i el colombià Sergio Henao com a altres ciclistes experimentats que poden lluitar per acabar entre els millors. El ciclista català també tindrà al seu costat un dels grans descobriments de l’Sky en l’últim Tour de França, el basc Jonathan Castroviejo, recent subcampió d’Europa de contrarellotge i un fondista implacable quan ha de marcar el ritme, sobretot en el planer.

L’Sky també farà servir la Vuelta com a banc de proves per a alguns dels seus joves més prometedors, com ara l’escalador de Londres Tao Geoghegan Hart (23 anys) i el rus Pavel Sivakov (21 anys), que debutaran en una volta de tres setmanes. L’holandès Van Baarle i l’italià Puccio tenen experiència de sobres per treure les castanyes del foc quan faci falta. De la Cruz ja ha expressat que arriba a la Vuelta en unes condicions físiques idònies, però també ha remarcat que la competència serà ferotge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)