Més esport

Segona plata per Saúl Craviotto en el mundial, ara en el K4 500 m

Piragüisme. El lleidatà, els gallecs Toro i Germade i el balear Cooper han mostrat el seu potencial i només els ha superat Alemanya

El lleidatà Saúl Craviotto ha guanyat la seva segona medalla de plata en el mundial que s’està disputat a Portugal al finalitzar en la segona posició del K4 500 m juntament amb els gallecs Cristian Toro i Rodrigo Germade i el balear Marcus Cooper. El català havia sigut segon en el K2 200 m amb Toro. El K4 estatal ha mostrat el seu potencial recuperant posicions en la segona meitat de la prova passant a Rússia i a Hongria que anaven per davant en els 250 m. Només Alemanya s’ha resistit i ha guanyat la medalla d’or amb 1:20.065, superant per tres dècimes (0.367) a Craviottto, Toto, Cooper i Germade.

El banyolí Albert Martí i l’asturià Juan Oriyés han disputat la final del K2 500 però en cap moment han pogut lluitar per les medalles i han finalitzat en la setena posició a 2.803 dels campions, els russos Artem Kuzakhmetov i Vladimir Blintcov (1:30.666).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)