Ciclisme

Cullell, Duran i Galicia, a Vallnord

Ciclisme. La darrera cursa de la CCI, iniciada a Banyoles, és la setmana prèvia al mundial

La copa catalana internacional de BTT, que es va iniciar a Banyoles, abaixa el teló amb la darrera cursa del calendari de la Super Cup Massi (UCI C1). És en el darrer cap de setmana previ al campionat del món d’XCO i avui, a l’estació andorrana de Vallnord, els sub-23 Jofre Cullell (Megamo) i Josep Duran (PMRA) seran a la graella de sortida de la cursa elit; el principal favorit al triomf és el campió estatal i bronze europeu David Valero (MMR). Cullell, segon en la copa del món diumenge passat en el seu debut en la categoria sub-23, té possibilitats de guanyar la general del campionat, que també va passar per Girona en la Sea Otter. A Vallnord, el campió estatal havia aconseguit el seu millor resultat en la copa del món al juliol, cinquè.

La cursa elit masculina és l’última de la tarda (17.30 h), després de la femenina (15.45 h), en la qual Magda Duran (Biking Point) i Clàudia Galicia (Megamo) són les grans candidates al triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)