Rugbi

Quim Torra, rebut pels Dragons

Rugbi a 13. El president del club de Perpinyà, Bernat Guasch, fill d’exiliats catalans, li ha entregat al president de la Generalitat una samarreta signada pels campions de la Challenge Cup

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat avui els Dragons catalans i el seu president, Bernat Guasch, fill d’un exiliat d’ERC i que va triar Els segadors com a himne del club de Perpinyà. Torra ha felicitat Guasch i el club pel triomf en la Challenge Cup la setmana passada, el primer títol del gran club català del rugbi a 13. El president de la Generalitat ha rebut, a la gespa del Gilbert Brutus, una samarreta signada per tots els jugadors.

A més, Torra també s’ha trobat amb representants de la USAP, que ha tornat al top 14 després de quatre temporades a la segona categoria. Torra ha saludat el president François Rivièrie i alguns dels jugadors més estimats per l’afició, com Enzo Forletta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)