Futbol sala

El Barça diu adéu a la Intercontinental (3-1)

Futbol sala. El Carlos Barbosa aprofita dues errades blaugrana per sentenciar un equip que no se’n surt en aquesta competició

El Barça s’ha quedat a les portes de la final de la copa Intercontinental. El Carlos Barbosa ha sabut aprofitar dues errades garrafals blaugrana per a marcar els dos gols del partit i doblegar un conjunt que no es treu l’espina en una competició que no ha guanyat mai. Els brasilers disputaran la final contra el guanyador del duel entre el Chonburi tailandès i el Magnus brasiler.

El Barça s’han fet l’harakiri a Bangkok. Tot i avançar-se en el primer temps, anar al vestidor amb avantatge i disposar de més ocasions que el seu rival, els errors l’han condemnat. El brasiler Dyego, amb una jugada marca de la casa ha avançat el seu equip; ha encarat el seu defensor amb la pilota enganxada al peu, s’ha perfilat pel xut i, sense massa potència, ha enviat la seva rematada al fons de la xarxa.

En la represa, el duel ha seguit sent frenètic. Pressionava molt amunt el Carlos Barbosa i en una d’aquestes ocasions, Boyis ha pecat de novell, s’ha adormit i Dieguinho ho ha aprofitat per empatar el duel. Els brasilers han tret fruit de la seva defensa alta. Tot i que el conjunt que dirigeix Marquinhos Xavier ha seguit pressionant, el Barça ha sabut sortir en alguna ocasió i Roger, en una acció magistral en què s’ha desfet de tres defensors, ha estavellat el seu xut contra la fusta.

Precisament, el gracienc, que ha estat la cara en l’equador del segon temps, també ha estat la creu. Una pèrdua seva a les acaballes del partit ha propiciat el segon gol. Valdin ha fet el 2-1 aprofitant l’errada en la creació blaugrana. Amb Dyego de porter jugador i tres minuts al davant, el Barça ha tingut moltes opcions -Sergio Lozano ha desaprofitat un doble penal- però, de nou, ha estat el Carlos Barbosa, mitjançant Bruno Souza, que ha fet el 3-1 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)