Esports de muntanya

‘Solidaritat’ és femení

Curses de muntanya. La II Cursa de Muntanya de la Dona, amb prop de 600 corredores i tots els beneficis per a Oncolliga Girona

Amb prou feines 30 dorsals són els que van quedar lliures, dels 600 que hi havia, en la Cursa de Muntanya de la Dona. La segona edició de la prova es va dur a terme ahir a Sant Gregori amb un recorregut de 6 quilòmetres i un altre, amb més desnivell, de 15 que duia les participants a coronar Sant Grau i entre les quals hi havia la internacional catalana d’origen holandès Ragna Debats; la més ràpida seguida d’Anna Güell i Maite Urrutia. En la volta més curta, les tres primeres van ser Íngrid Planas, Cristina Gómez i Paula Negre. La jornada va servir per recaptar fons per a Oncolliga Girona, que a més dels beneficis de la cursa mitjançant els dorsals rebrà els de les activitats paral·leles, com ara el bar i la venda de braçalets –més de 4.000 euros el 2017 amb 400 corredores. També es va fer una donació de cabells per fer perruques.