Més esport

“Em considero una persona positiva, que valora la vida”

Triatló. Carol Routier, encara en procés de recuperació del greu accident, assegura que manté l’objectiu de classificar-se per a cita olímpica de Tòquio

“Em considero una persona positiva, que valora molt cada minut de la vida. Després de l’accident simplement ho vaig haver de posar en pràctica i recordar, cada dia, que afortunada que havia estat de poder estar viva i tenir tant suport i tanta gent bona al meu voltant.” Carol Routier (Banyoles, 1990) és a la localitat australiana de Gold Coast, on habitualment es donava el tret de sortida de les sèries mundials de triatló i que, aquest 2018, tanca el circuit de més nivell al calendari internacional del qual la banyolina era gairebé sempre la millor nedadora. És clar que, aquesta setmana, l’única triatleta del país a competir en uns Jocs Olímpics, el 2016 a Rio, no hi duu cap dorsal. Encara de baixa després del greu accident que va patir el dia de Sant Jordi coincidint amb el seu 28è aniversari, mentre s’entrenava amb bicicleta fent la volta al Collell, Routier seguirà en primera fila les evolucions de la seva parella Mario Mola, tal com va fer a Edmonton el mes d’agost dies després de l’entrevista per a L’Esportiu quan es complien tres mesos des que va ser atropellada per un cotxe. “En Mario arriba amb ganes de fer una bona cursa , conscient que depèn d’ell mateix i que està en una situació millor que en anys anteriors. Gold Coast és una cursa que li ha anat bé en el passat i segur que farà els possibles per tancar l’any amb bones sensacions” va posar en valor Carol, en una entrevista publicada al portal La Liga 4 Sports en referència al mallorquí, que ha guanyat quatre de les set curses del 2018 i que pot assolir el seu tercer títol mundial.

El dia a dia

“Molt progressivament he començat a fer sessions de natació i bicicleta amb el meu grup d’entrenament. Sempre amb menys volum i intensitat, però a dia d’avui ja tinc una rutina força marcada. En cursa a peu he començat fa molt poc i de moment segueixo un programa molt conservador. Les sensacions milloren cada dia, així com els ritmes en la piscina i amb la bicicleta, cada vegada tinc menys dolors i això fa que m’aixequi motivada i amb ganes d’avançar” apuntava Carol Routier en referència al seu procés de recuperació. La Super League Triathlon de Malta pot ser, el darrer cap de setmana d’octubre, la primera competició en què participi. “Vaig dia a dia i segons com em trobi i com hagi evolucionat em plantejaré competir a finals del 2018 o esperar a la pròxima temporada”, manifesta. L’objectiu? “Tòquio 2020, perquè realment encara queden dos anys i moltes competicions. Espero poder tornar a un bon nivell i aprofitar qualsevol oportunitat al màxim”, afirma la triatleta de Banyoles.

MOTIVADA

“Les sensacions milloren cada dia, així com els ritmes en la piscina i la bici”

LA TORNADA

“Segons com hagi evolucionat m’ho plantejaré, a finals del 2018 o l’any que ve”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)