Waterpolo

Maggie Steffens, un reforç de luxe

Waterpolo. El CN Sabadell fitxa l’estrella nord-americana per intentar assaltar la seva cinquena Eurolliga. També prové dels Estats Units el boia Duncan Lynde, que s’incorpora a l’equip masculí

L’Astralpool CN Sabadell disposarà d’un reforç de luxe, la jugadora dels Estats Units Maggie Steffens, per intentar assaltar la seva cinquena Eurolliga. Steffens, que la temporada passada militava a l’UVSE Budapest, és tota una estrella en l’univers del waterpolo internacional. A 25 anys i formada en la universitat de Stanford, la californiana ho ha guanyat pràcticament tot amb la selecció dels Estats Units: els Jocs Olímpics de Londres 2012 i Rio 2016, on va ser la màxima golejadora de l’equip, i el mundial de Kazan 2015 i Budapest 2017, on va ser elegida jugadora més valuosa del campionat. La californiana també ha rebut el guardó de millor jugadora mundial, segons la FINA, el 2012 i el 2014. A Sabadell, Steffens cobrirà la baixa de Pili Peña, que jugarà al CN Sant Andreu, i es retrobarà amb la seva companya de selecció Kiley Neushul.

L’equip masculí també es reforça amb un jugador de la selecció dels Estats Units, el boia Duncan Lynde (Ofi, de Grècia), a més del porter David Serrano (CN Barcelona) i Gerard Reixach (Sète). Són baixa Ivan Gallego (Terrassa) i Javi Gorria (Mediterrani).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)