Natació

Belmonte: “Ha estat un estiu dur”

Natació. La badalonina supera els problemes de vertigen i ja s’entrena pensant en el mundial de la Xina

La campiona olímpica i mundial Mireia Belmonte es prepara aquests dies per tornar a l’alta competició després de quedar fora del campionat d’Europa per culpa de problemes de salut i vertigen, que va començar a notar just després dels Jocs Mediterranis de Tarragona. “L’estiu ha estat dur perquè certament volia competir, però també volia estar bé de salut. Era una lluita interna que al final vaig haver d’assimilar”, va explicar la badalonina en un acte promocional a Castelló.

Belmonte, convocada per al mundial de piscina curta de finals d’any a la Xina, s’estrenarà aquesta tardor en alguna de les cites de la copa del món, però adverteix que no s’esperin grans actuacions d’entrada: “Amb tres setmanes de preparació és difícil competir, i encara més en competicions internacionals contra grans figures mundials.” Amb tot, confia a recuperar de mica en mica la confiança i ser la de sempre. “No haig de canviar res i espero poder estar a un bon nivell en totes les competicions d’aquest any i també el 2019, en què m’agradaria aconseguir un títol en una gran competició, però ara vull marcar-me reptes a curt termini.” Veure l’europeu per televisió també va servir per “aprendre algunes coses”, tot i que el sentiment era de “ràbia” o de “més ganes” per tornar a competir al màxim la temporada següent. La catalana combat el vertigen sobretot amb massatges.

Belmonte és probablement una de les millors especialistes mundials en piscina curta. En el mundial del 2014 a Qatar va sumar quatre medalles d’or, les mateixes que havia conquerit en l’europeu un any abans a Dinamarca.

PROTAGONISTA

Vaig tenir una lluita interna entre tornar a competir i curar-me, però primer és la salut
Mireia Belmonte
Nedadora
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)