Futbol sala

El Barça sua el primer triomf

Futbol sala. Els conjunt blaugrana s’esprem per superar un Ribera Navarra molt ordenat i combatiu

Barça 6 R. Navarra 2

FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Boyis, Aicardo, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Sergio Lozano, Roger, Adolfo, Esquerdinha, Joselito i Arthur.ASPIL VIDAL RIBERA NAVARRA:Gus, David, Sepe, Tripodi i Sergio González –cinc inicial– Lemine, Pedro, Ferran Plana, Pazos, Mínguez i Lucas.GOLS:1-0 (7’) Esquerdinha. 2-0 (20’) Ferrão. 2-1 (21’) Tripodi. 2-2 (23’) Sergio González. 3-2 (30’) Esquerdinha. 4-2 (37’) Ferrão. 5-2 (39’) Sergio Lozano. 6-2 (40’) Adolfo.ÀRBITRES:Bernabéu i González.PÚBLIC:1587 espectadors al Palau Blaugrana.

El Barça Lassa no va fallar ahir en l’estrena de la lliga. El conjunt d’Andreu Plaza va haver de suar, i molt, però, per superar un Ribera Navarra molt ordenat i combatiu que mai es va donar per vençut. Va necessitar l’efectivitat dels dos pivots, el conjunt d’Andreu Plaza, per desencallar un inici de la segona part molt gris.

I això que el Barça, sense brillar gaire, va marxar al vestidor amb un 2-0 que presagiava un segon temps plàcid. Esquerdinha va superar Gus amb una deliciosa pilota picada i Ferrão, després d’un gran moviment, va fer el segon. Dues dianes visitants fruit de desajustos blaugrana van tornar a posar el Ribera Navarra en el partit i el Barça va haver d’esprémer-se per sumar els primers tres punts. Dues dianes més d’Esquerdinha i Ferrão van decidir, mentre que Sergio Lozano i Adolfo, a les acaballes, van posar la cirera del triomf.

L’Industrias rep El Pozo

El conjunt colomenc s’estrena avui (13 h) contra els murcians en un primer duel molt dur de lliga. Pablo del Moral, Ximbinha i Thalles són baixa per a l’Industrias.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)