Natació

Andrea Fuentes, seleccionadora dels Estats Units

Natació sincronitzada. Les nord-americanes volen tornar a l’elit de la natació sincronitzada sota la direcció de la catalana

La catalana Andrea Fuentes serà l’entrenadora cap de l’equip dels Estats Units de natació artística, segons ha anunciat ’USA Syncro’. Fuentes va entrar en contacte amb les nedadores nord-americanes arran d’entrenar l’equip en alguns campus de desenvolupament i tecnificació. “Estem molt satisfets de donar la benvinguda a una persona amb les credencials d’Andrea Fuentes com a directora tècnica del nostre equip nacional sènior”, ha dit Linda Loehndort, presidenta de ’USA Syncro’. L’objectiu de l’equip nord-americà, amb Fuentes al capdavant, és tornar a l’elit de la natació sincronitzada.

Andrea Fuentes, tres vegades olímpica (Atenes, Pequín i Londres) és la catalana més llorejada de la història dels Jocs amb quatre metalls, els mateixos que la badalonina Mireia Belmonte. Va guanyar dues plates en els Jocs de Pequín, una altra plata en el duo i un bronze en els Jocs de Londres. A més, va guanyar setze medalles en mundials i setze medalles també en competicions continentals. “Aquesta serà la meva primera vegada com entrenadora cap. Estic molt motivada per treballar als Estats Units, el país en el qual va néixer aquest meravellós esport”, ha manifestat la catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)