Futbol sala

L’Industrias es deixa remuntar un 3-1 contra El Pozo

Futbol sala. Els colomencs han cedit en els darrers deu minuts del partit

INDUSTRIAS 3 EL POZO 5

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feixas, Uri Santos, Pol Pacheco, David Álvarez i Corso –equip inicial–; Mario, Cardona, Álex Verdejo i Maico.EL POZO MÚRCIA:Fabio, Fer Drasler, Fernando, Xuxa i Pito –equip inicial–, Matteus, Alberto Garcia, Miguelín, Marinovic, Álex Garcia i Álex.GOLS:1-0 (1’) Álvarez. 2-0 (12’) Pol Pacheco. 2-1 (13’) Marinovic. 3-1 (21’) Corso. 3-2 (30’) Pito. 3-3 (33’) Miguelín. 3-4 (37’) Fernando. 3-5 (40’) Miguelín.ÀRBITRES:Moreno i Peña. Targeta groga a Uri Santos, de l’Industrias i Pito i Alberto Garcia, de El Pozo.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma no va poder iniciar la lliga amb una victòria i va perdre (3-5) contra El Pozo Múrcia un partit que va arribar a dominar per 3-1. Els colomencs van fer mèrits per puntuar i van lluitar per aconseguir-ho però, els visitants van aprofitar millor les seves errades i en els darrers deu minuts van remuntar el partit. L’Industrias es va avançar en el primer minut de joc i es va situar amb un 2-0 abans que els murcians reaccionessin i s’arribés al descans amb un 2-1. El gol de Corso, el més destacat dels locals, en l’inici de la segona meitat va ampliar el marge i l’Industries encara va tenir més ocasions. El Pozo però, va saber refer-se i després del 3-2 va aprofitar els nervis i les errades locals però posar-se per davant (3-4) i sentenciar en el darrer minut quan els colomencs van buscar l’empat amb cinc jugadors d’atac.