Hoquei sobre herba

El Junior no troba oposició

Hoquei sobre herba. Les santcugatenques reediten el Campionat de Catalunya amb una victòria sense pal·liatius contra el Polo (5-0)

El Junior va alçar ahir la copa del Campionat de Catalunya. El novè de la seva història, el segon consecutiu. El Polo, que també va ser protagonista en la final de la temporada passada, no va posar gaire oposició tot i uns dos primers quarts força igualats. Les santcugatenques, però, van estar molt afinades de cara a porteria i van condemnar totes les errades defensives del conjunt que dirigeix Fabri Demarchi. Anna Gil va obrir la llauna en un primer quart en què els dos equips es van prendre les mides.

El Polo va tenir les seves ocasions, sobretot des del penal córner, però el Junior, que en les semifinals havia comès moltes errades, es va mostar molt sòlid en la zona defensiva. Laia Vidosa, una de les jugadores que enguany han pujat del juvenil santcugatenc, va fer el 2-0 després d’una jugada individual per la banda dreta. En el tercer i quart període, el Junior va posar una marxa més i el Polo es va deixar anar. Sobretot, després dels tres gols gairebé consecutius que van fer Stefy Piris, Marta Grau –que va ser nomenada millor jugadora de la final– i Tània Escaich. Amb aquest triomf incontestable, el Junior agafa forces de cara a l’inici de la lliga de divisió d’honor, que comença la setmana vinent contra el Club de Campo. El Polo rebrà l’Egara i ja podrà disposar de les cares noves que ha fitxat per al nou curs.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)