Més esport

El Sant Josep, campió

Escacs. L’equip de Badalona s’imposa per sisena vegada consecutiva en el torneig de Vilobí, que va superar el seu rècord d’equips

El Sant Josep de Badalona va guanyar per sisè any consecutiu el torneig de Vilobí d’Onyar per equips en imposar-se en la final el Mollet. El duel es va haver de decidir en el desempat (2-2) després que s’apliqués el sistema holandès. El tercer lloc va ser per al Foment, que va superar el Barcelona.

Gràcies a la victòria, l’equip badaloní es va endur el principal premi econòmic, de 1.000 euros. La participació de 32 equips va suposar un nou rècord en les dotze edicions del campionat, que va repartir 2.500 euros en premis. En total hi van participar 146 jugadors, entre ells dos grans metres i set mestres internacionals.

El primer equip gironí va ser l’Olot, un dels clàssics del torneig, que va quedar cinquè, a les portes de les semifinals. El Gerunda també va aconseguir un lloc entre els deu premis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)