Golf

Assassinada la golfista Celia Barquín

Golf. La policia, que la va trobar morta en un camp de golf d’Iowa, ja ha detingut al presumpte autor del crim

La golfista càntabra Celia Barquín, vigent campiona d’Europa amateur, va ser assassinada ahir en un camp de golf d’Iowa (Estats Units) per causes que investiga la policia, que ja ha detingut el presumpte autor del crim. La policia va trobar el cos sense vida de Barquín, de 22 anys, en el camp de golf Coldwater, ubicat a la localitat d’Ames. La seva bossa de pals abandonada va cridar l’atenció d’altres esportistes, que van alertar les autoritats.

Segons ha informat la policia, Barquín, que estudiava i jugava per la Universitat Iowa State, “va morir com a conseqüència d’un atac”. Les autoritats van detenir com a presumpte autor del crim a Collin Daniel Richards, de 22 anys, al qual van imputar un delicte d’homicidi en primer grau.

Nascuda en Puente San Miguel (Cantàbria) el 6 de juliol de 1996, Celia Barquin era admiradora de Severiano Ballesteros i Sergio García, va guanyar el 2018 el torneig femení de golf Big 12 i va ser nomenada com a esportista femenina de l’any a la seva universitat, on estudiava enginyeria civil. Enguany, Barquín també havia guanyat el Campionat d’Europa individual femení.

“Aquesta és una pèrdua tràgica i sense sentit d’una talentosa jove i una aclamada estudiant i esportista”, ha dit en un comunicat la presidenta de la Universitat Iowa State, Wendy Wintersteen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)