Esport i política

La UFEC incorpora tres dones més a la directiva

Política esportiva. Les presidentes de les federacions d’Acell, corfbol i agilitat entren a la junta, que ja té cinc dones

Marina Gómez, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual; Lucia López, presidenta de la Federació Catalana d’Agilitat; i Kira Menén, presidenta de la Federació Catalana de Corfbol, van ser nomenades membres del consell directiu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Així ho va ratificat el consell, en la sessió de dilluns a la seu de la UFEC. Amb aquestes incorporacions ja són cinc les dones directives en el consell. Amb gestos com aquest, la UFEC vol escenificar la seva lluita contra la discriminació de gènere. “Sempre defensarem, i no només amb paraules sinó amb fets, que les dones puguin exercir els màxims càrrecs dirigents en els òrgans de direcció de les entitats esportives”, va exposar Gerard Esteva, president de la UFEC.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)