Handbol

Aleix Gómez vola més alt

Handbol. L’extrem sabadellenc del Barça Lassa ha començat el curs pletòric de forma i s’ha erigit en el màxim golejador de l’equip tant en la lliga Asobal com en el debut en la Champions

L’extrem sabadellenc del Barça Lassa Aleix Gómez ha començat la temporada pletòric de forma. Va acabar el curs a molt bon nivell, va ser dels millors en l’eliminatòria fallida contra el Montpeller, i aquesta campanya ha fet un pas endavant en el seu procés de creixement. El nou estil de joc blaugrana, amb un ritme més elevat, fan lluir encara més les virtuts del jove extrem del planter, de 21 anys. La seva anticipació defensiva, la seva capacitat per córrer al contraatac i saltar, i les bones definicions de cara a porteria l’han convertit en tot un referent ofensiu de l’equip. També s’ha erigit en un dels encarregats de llançar els penals i, de moment, s’ha convertit en el màxim golejador de l’equip, tant a la lliga Asobal (16 gols en dues jornades) com en la lliga de campions (11 en el debut). A més, la seva bona actuació a la pista del Rhein-Neckar, tot i la derrota per la mínima (35-34), li van valer per ser escollit en el set ideal de la jornada.

El tècnic del Barça Xavi Pascual coneix perfectament les possibilitats de la joia del planter i ahir s’hi va referir en la prèvia del partit de lliga contra el Valladolid. “L’Aleix és un noi que ja portem molts anys darrera d’ell. Sabem el que pot donar i sabem que encara no ha donat el màxim. És un jugador que estarà segur molts anys al club i amb un futur extraordinari. Ell sap perfectament el que li ha costat arribar fins aquí i també sap que no es pot relaxar, i que ha de seguir en aquesta línia. Per nosaltres, ara mateix, és tota una garantia”, va rematar. Un dels damnificats de l’eclosió de l’extrem dret blaugrana ha estat el francès Yanis Lenne, que té contracte fins al 2021 però ha estat cedit al Pays Aix Handball fins a finals d’any. “És una qüestió senzilla. El jugador necessita jugar més minuts. Ara aquí ho tenia una mica complicat perquè amb tres extrems [els altres dos són Víctor Tomàs i Aleix Gómez] sempre és difícil i va sortir aquesta oportunitat. Vam parlar amb en Yanis i a ell li va semblar de meravella. Segur que li anirà molt bé, i que tindrà molts minuts perquè és un jugador amb molt futur”, va aclarir Pascual.

EN ATAC

Ha marcat 16 gols en dues jornades de l’Asobal i 11 en el debut en la lliga de campions

El record de l’últim precedent a Valladolid

El Barça Lassa prossegueix avui la seva marató de partits a la pista del Valladolid, en la tercera jornada de la lliga Asobal (20 h). L’equip de Xavi Pascual té molt present les dificultats que va patir en l’última visita a Huerta del Rey, en un partit que va decidir Pálmarsson amb un llançament de falta amb el rellotge a zero. “Anem a Valladolid amb la idea de fer un bon partit i de seguir en la línia que portem. Sabem que els dos últims cops que hem jugat contra ells ens ho han posat molt difícil i que ens exigiran el màxim”, avisa Xavi Pascual, que per aquest compromís donarà descans a Raúl Entrerríos. El tècnic blaugrana es va referir a l’inici de temporada de l’equip: “Estem bé, en la línia de seguir treballant, de seguir creixent, i de seguir mostrant en els partits tot el que estem treballant en els entrenaments, i que tinguem molts recursos tàctics i col·lectius per fer front a tots els rivals.” Després de Valladolid, el Barça s’estrenarà a la lliga de campions al Palau Blaugrana dissabte contra el Veszprém (18 h), que en la primera jornada va vèncer el Kielce (29-27).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)