Ciclisme

De la Cruz, Soler i Llamas, seleccionats per al mundial d’Innsbruck

Ciclisme. El ciclista de l’Sky participarà en la prova de ruta i Marc Soler podria competir en la contrarellotge

El ciclista català de l’Sky David De la Cruz ha estat seleccionat per Javier Mínguez entre els vuit que formaran part de l’equip estatal que competirà en la prova de ruta del mundial d’Innsbruck, el pròxim dia 30. La llista definitiva l’encapçala Alejandro Valverde (Movistar), amb Enric Mas (Quick Step), Ion Izaguirre (Bahrain-Mérida), Jesús Herrada (Cofidis), Mikel Nieve (Mitcherlton-Scott), De la Cruz i Jonathan Castroviejo (Sky). La vuitena plaça serà per a Mikel Landa (Movistar) si demostra bones sensacions en les dues proves que queden abans del Mundial. Si no és així, serà Omar Fraile (Astana) qui hi anirà. El conjunt dels campionats del món arrenquen diumenge vinent. 

Un altre català, Marc Soler, del Movistar, ha estat descartat, però podria disputar a la prova contrarellotge. Per a aquesta modalitat, el seleccionador Javier Mínguez ha escollit Castroviejo com a fix. Per acompanyar-lo, triaria entre Marc Soler, Imanol Erviti i Jorge Arcas. en funció del seu rendiment en la CRE que corren aquest diumenge els equips UCI World Tour. Lorena Llamas (Movistar) és una de les sis elegides per a la cursa en línia femenina. Roger Adrià (Lizarte) ho és per a la sub-23 i Ariana Gilabert i Mireia Trias (Catema), per a la júnior. 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)