Amb set és més fàcil

Handbol. El Barça sorprèn el Valladolid amb atacs amb set jugadors i suma una altra golejada a l’Asobal en un partit molt solvent en defensa

VALLADOLID 24 BARÇA LASSA 41

RECOLETAS ATLÉTICO VALLADOLID:Calle; López, Serdio (7), Pérez (1), Serrano (3), M. Camino (1), Rodríguez; D. Camino (1), González, D. Pérez (5), Fernández (3), Martínez (1), i Alberto (2).FC BARCELONA LASSA:Gonzalo; Tomàs (4), Ariño (6), N’Guessan (1), Dolenec (1), Pálmarsson (2), Fàbregas (7); Mortensen (8), Sorhaindo, Andersson (1), Aleix (3), Syprzak (2), Petrus (2), Mem (4)i Duarte.PARCIALS:0-4, 2-6, 6-8, 6-12, 9-16, 13-19, 14-23, 17-26, 18-31, 20-34 i 24-41.COMENTARI:Abans de començar el partit es va fer un minut de silenci en record dels joves jugadors del BM Granollers Martí Batallé i Xavier Pocurull, morts dilluns en accident de trànsit.

Tres jornades de la lliga Asobal i tres partits amb més de 40 punts d’anotació. Amb aquests registres pocs equips de la competició espanyola podran seguir el ritme imposat pel Barça Lassa i ahir va ser el Valladolid qui va tastar la nova medicina del conjunt blaugrana. En la posada en escena, els de Xavi Pascual van sorprendre amb atacs amb set jugadors, amb bones connexions amb Fàbregas i Ariño, que van segellar un primer parcial de 0-5. L’entrada d’Adrián Fernández va aportar més clarividència al joc local, però cada errada era penalitzada amb un contraatac de l’equip blaugrana, que arribava al descans amb un resultat de 13-19. En la segona meitat el Barça va continuar en la mateixa línia i va anar ampliant diferències contra un rival sense benzina. La pròxima cita, dissabte contra el Veszprém, serà una altra història.