Handbol

Pascual: “El Veszprém actual té molta metralla”

Handbol. El Barça Lassa torna a jugar la lliga de campions al Palau mig any després de la patacada contra el Montpeller, amb un duel de màxima exigència contra un renovat equip hongarès

Gairebé sis mesos després de la patacada contra el Montpeller en els vuitens de final, la lliga de Campions torna al Palau Blaugrana amb un altre duel de màxima exigència contra el Veszprém (18 h per Esport 3 ), un altre dels grans d’Europa que el curs passat va quedar fora de combat de manera prematura. Òbviament, no és un partit a cara o creu. Tot just és la segona jornada de la competició, però el Barça Lassa s’ha conjurat per començar a sumar punts, i més sent el debut a casa, per no despenjar-se de les primeres places del grup.

Com l’equip blaugrana, l’hongarès s’ha renovat a consciència per tornar al final de festa de Colònia. “El Veszprém ha millorat l’equip de l’any passat. És un equip més jove i amb més metralla. Un jugador com Mahe li dona un canvi a Lekai molt important. A la banda esquerra han recuperat Ilic, que el tenien tocat, i amb ell hi ha Mackovsek, que ha donat més consistència perquè juga en atac i en defensa. A més, també han recuperat Jamali. Mires la llista de jugadors que tenen i és que a l’esquerra pots trobar-ne fins a set que poden jugar. És un tros d’equip, amb molts bons jugadors i una porteria, amb la incorporació d’Arpad Sterbik, excepcional. És un dels candidats a classificar-se per a la final a quatre de Colònia, com n’hi ha nou més”, remata el tècnic blaugrana Xavi Pascual. En aquest sentit, serà un partit de retrobaments, perquè a més de Sterbik, en el Veszprém també juga l’excapità blaugrana Laszlo Nagy, que es va formar en les files del Barça i hi va militar durant dotze llargues temporades. Al seu torn, l’islandès Aron Pálmarsson es retrobarà amb els seus excompanys de l’equip hongarès, on va jugar un parell de temporades.

Respecte a la derrota a la pista del Rhein-Neckar (35-34), Pascual pensa que l’equip farà un pas endavant: “Penso que vam tenir un punt d’irregularitat en algun moment, però és normal a l’altura de la temporada que som. No estic gens preocupat en aquest sentit perquè veig l’equip amb molta gana. Vam cometre errades a Mannheim i crec que les hem anat corregint. Més que la situació de defensa posicional, havíem de millorar en porteria i crec que ho hem fet. Tampoc vam estar fins en els replegaments, però també ho estem corregint.” El tècnic blaugrana fa una crida a l’afició: “És el primer partit a casa de la Champions i esperem que la gent vingui a ajudar-nos, però que sapiguem que ens tocarà patir, i molt.”

LA PRÈVIA

El Veszprém és un tros d’equip, amb molt bons jugadors i una porteria, amb la incorporació d’Arpad Sterbik, excepcional

LA DADA

El Veszprém, amb Sterbik i Nagy, va vèncer el Kielce en la primera jornada,per 29-27
És el primer partit a casa de la Champions i esperem que l’afició vingui a animar-nos, però patirem
Xavi Pascual
ENTRENADOR DEL BARÇA LASSA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)