Futbol sala

Remuntada èpica de l’Indústrias Santa Coloma per aconseguir el primer triomf (6-3)

Futbol sala. El conjunt colomenc perdia per 0-3 en el descans i ha donat la volta al resultat amb una segona part espectacular

Primera victòria de la temporada per a l’Indústrias Santa Coloma de Santa Coloma després d’imposar-se al Cartagena per 6-3 després d’una segona part espectacular del conjunt colomenc. El Cartagena s’ha avançat ben aviat amb un gol de Juanpi i els colomencs no només no han pogut transformat les seves ocasions sinó que han vist com Rahali i Fernández ampliaven l’avantatge dels murcians fins el 0-3 amb el qual s’ha arribat al descans.

En la represa, l’Indústrias ha tret l’orgull i tota la seva qualitat i ha aconseguit amb gols de Pol i Corso s’han mantingut dins el matx per no permetre al Cartagena agafar embranzida cap a la victòria. Els locals buscaven l’empat amb ganes i ha estat Thalles qui ha signat el 3-3 en el minut 34. La remuntada ja no semblava impossible i el conjunt colomenc, amb gols de Pol, Uri Santos i Corso ha acabat donant la volta al resultat i aconseguint el primer triomf de la lliga.