Futbol sala

El Barça guanya al Saragossa amb una primera part d’escàndol (6-3)

Futbol sala. Els d’Andreu Plaza han ofert un gran joc i han marxat al descans amb un avantatge de tres gols que han mantingut fins el final

Partidàs de futbol sala al Palau Blaugrana, sobretot en una primera part espectacular que ha permès al Barça Lassa endur-se una nova victòria del Palau Blaugrana. Aquest cop, la víctima ha estat el Fútbol Emotion Zaragoza, que ha perdut per 6-3 contra un Barça que s’ha situat líder després de la derrota d’Inter Movistar.

El Barça només ha necessitat 35 segons per avançar-se en el marcador. Ha estat gràcies a Aicardo, que ha resolt des de fora l’àrea una jugada d’insistència de Dyego. Els blaugrana han dominat des de l’inici i Adolfo ha aprofitat una assistència de Sergio Lozano per fer el segon en el minut 7. Jesús Aicardo ha culminat una jugada col·lectiva per fer el tercer gol i en la jugada següent, Ferrao ha fet el 4-0 que semblava definitiu. En el minut 12, però, el Saragossa ha aprofitat un doble penal a favor per escurçat les diferències mitjançant Nano Modrego. El gol no ha espantat els d’Andreu Plaza, que han insistit en ampliar l’avantatge, però Vassoura ha fet el 4-2 per donar esperances als aragonesos. Però Dyego, que ha reclamat un penal que l’àrbitre no ha assenyalat, ha marcat el cinquè dels blaugrana després d’una gran combinació amb Roger.

En el segon temps, el ritme ha baixat molt, però els de Plaza no han hagut de patir pel triomf. En el minut 34, una nova assistència d’Adri Ortego l’ha aprofitat Roger per marcar el sisè gol blaugrana. La resposta dels aragonesos no ha trigat i Víctor Tejel ha fet el 6-3. Tot i jugar amb porter jugador els últims minuts, el Saragossa no ha estat capaç de posar en perill el triomf blaugrana.