El Barça domina i fa la feina contra el Veszprem (31-28)

Handbol. Els de Xavi Pascual han anat per davant durant gairebé tot el partit i s’han refet de la derrota de la primera jornada de la lliga de campions

Triomf important del Barça Lassa davant el Veszprem per 31 a 28 en un partit que ha servit als blaugrana per refer-se del cop que va suposar la derrota en la primera jornada de la lliga de campions contra el Rhein-Neckar Lowen la setmana passada.

El partit, que ha començat amb un gol de l’exblaugrana Laszlo Nagy, ha estat molt igualat i molt intens, digne de dos dels millors equips d’Europa. El Barça ha estat molt més atent en defensa en el partit de la primera jornada contra el Rhein-Neckar i ha estat molt encertat en atac. En el tram final de la primera part, els de Xavi Pascual han situat un +4 al marcador (17-13) molt valuós que ha estat la màxima avantatge dels blaugrana en la primera part.

Després de la represa, el Barça Lassa ha mantingut les diferències i fins i tot ha aconseguit un avantatge de cinc gols gràcies a dos gols seguits de Dika Mem. Els blaugrana han gestionat molt bé el resultat sense deixat que el conjunt hongarès baixés dels dos gols de desavantatge tot i que tampoc han acabat de tancar el partit en cap moment. Una doble aturada de Gonzalo Pérez de Vargas ha permès els blaugrana mantenir cinc gols d’avantatge a falta de cinc minuts pel final, i començava a deixar clara la victòria blaugrana, tant necessària després de la derrota en la primera jornada.

Abans del partit s’ha fet un emotiu minut de silenci en record de Xavier Pocurull i Martí Batallé, exjugador i jugador de les categories inferiors del Balonmano Granollers, morts dilluns en un accident de cotxe.