Un inici prometedor

1a estatal. El Sarrià aconsegueix una victòria molt contundent en el primer partit de lliga, el del debut del seu nou tècnic Pere Coll

SANT JOAN D. 24 SARRIÀ 32

HANDBOL SANT JOAN DESPÍ:Jiménez (1), Boix, Guijarro (2), Franca, Guàrdia (2), Torres (1), Ezquerra (4), López (2), Sabaté, Vizcaíno, Pérez (9), D. Pueyo, V. Pueyo (2), Vila i Turegano (1).UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Guitart, Pórtulas (10), Fina (2), Pere Arnau, Ballester (3), Essain, Tserno (1), Mariscal (2), Moreno, Rovira (5), Torres (4), Teixidor (5) i Vicente.PARCIALS:2-3, 4-6, 5-9, 7-11, 10-12, 10-16; 14-18, 16-21, 18-25, 21-29, 22-30 i 24-32.ÀRBITRES:Albert Pérez Acedo i Daniel Toro Ponce. Exclusions de Franca i Víctor Pueyo, del Sant Joan Despí, i Pere Arnau (3) i Rovira, del Sarrià.COMENTARI:El Sarrià va començar amb bon peu la lliga de 1a estatal en el seu primer desplaçament a una pista en què sempre les havia passat magres malgrat guanyar-hi. És clar que ahir, en el debut a la banqueta de Pere Coll, els sarrianencs van imposar el seu estil, dominant des del 0-1 en el primer minut gràcies a una defensa pressionant que els permetia recuperar pilotes i marcar al contraatac. La manca de ritme ofensiu i els errors en les passades van ajustar el resultat a mitjan primera meitat, però el Sarrià va tornar a recuperar l’avantatge al descans (10-16) i, en la segona meitat, va poder anar ajustant el seu joc als intents dels locals per escurçar la diferència en el marcador.