Rugbi

Històric triomf del Barça al camp del VRAC (22-37)

Rugbi. L’equip de Sergi Guerrero sorprèn el campió de lliga a domicili i suma la segona victòria en dues jornades de lliga

El Barça de sergi Guerrero ha començat la lliga guanyant els dos primers partits i situant-se al capdamunt de la classificació. Avui, a més, ha fet història en tombar el VRAC Quesos Entrepinares, un dels dos grans del rugbi estatal, l’actual campió de lliga. Els de Valladolid no perdien en partit de lliga a casa seva, al marge dels derbis contra el SilverStrom El Salvador, des de l’any 2012. El Gernika va ser l’últim equip de fora de la capital castellana que els va superar al Pepe Rojo.

Avui, el Barça ha colpejat a la segona part. Al descans s’hi ha arribat amb 19-13 a favor dels locals, però els segons 40 minuts han estat per als blaugrana, que s’han imposat amb un contundent parcial de 3-24.

En l’altre duel entre catalans i castellans de la jornada, la Santboiana ha caigut al Baldiri davant el SilverStrom (5-24).