Golf

Van Dam és l’estrella

Golf. L’holandesa amplia l’avantatge l’últim dia i guanya l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open, el segon títol de la seva carrera

Anne van Dam va continuar brillant en l’última jornada de l’Estrella Damm Mediterranean Ladies Open i amb una targeta de 65 cops es va assegurar la victòria, la segona en el circuit europeu femení. L’holandesa, de 22 anys, va sumar 258 cops, 26 sota el par del camp. En el darrer dia en el club Terramar de Sitges, Anne van Dam va ampliar el seu avantatge respecte a les seves perseguidores, que van quedar amb 266 cops (-18). Tres jugadores van compartir la segona plaça, l’alemanya Caroline Masson, la coreana Seln Hyun –una jugadora amateur– i la sueca que va iniciar la jornada en aquest lloc.

La millor jugadora estatal va ser la malaguenya Azahara Muñoz, que va fer el millor recorregut del dia amb 64 cops, i va ser setena amb 269 (-15). La catalana Mireia Prat va ser la 57a amb 284 cops, el par del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)