Handbol

El Fraikin arrodoneix l’homenatge amb una victòria contra l’Anaitasuna (28-25)

Handbol. Els vallesans s’han imposat als navarresos en un pavelló ple per recordar Xavi Pocurull i Martí Batallé, morts en una accident de cotxe

Granollers ha viscut avui un dia inoblidable després de la tràgica notícia de la mort de Xavi Pocurull i Martí Batallé en un accident de cotxe dilluns al vespre, i també als ferits l i els ferits Pau Navarro i Òscar Ollé. Amb un ple absolut al Palau d’Esports, Club Balonmano Granollers ha volgut retre un sentit homenatge i ho ha aconseguit amb un minut de silenci i El cant dels ocells. Els jugadors del Fraikin han saltat a la pista vestint samarretes negres amb el lema “Amb dolor, ràbia. Martí, Xavi us enyorem”, i els membres de l’Helvetia Anaitasuna han lluit braçals negres.

En l’aspecte estrictament esportiu, el Fraikin s’ha imposat en un partit molt igualat des del primer moment. En la primera part, els locals han intentat obrir forat però no han pogut allunyar-se de més de tres gols dels navarresos, que no han perdut la cara al matx en cap moment. S’ha arribat al descans amb un 15-14 a favor del Fraikin que reflectia la igualtat absoluta que ha tingut tot el partit. En la represa, el conjunt granollerí ha agafat un avantatge de quatre gols amb un 24-20 que ha donat tranquil·litat i, finalment, el triomf a un Fraikin que ha jugat un dels partits més difícils de la seva història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)