Handbol

La força de les emocions

Handbol. Martí Batallé i Xavier Pocurull reben un emotiu homenatge del Granollers i la seva afició en una jornada en què l’afició no falla a la crida del club per omplir el Palau

GRANOLLERS 28 ANAITASUNA 25

FRAIKIN:Guàrdia, Pérez (4), M. García, Ferrer, Dos Santos (2), Gassama (5), A. García (2) –equip inicial–, Lancina (1), Valera, Figueras (6), A. Martínez (2), Rakocija (4), Popovic (1), Franco i Márquez (1).ANAITASUNA:Bols, Etxeberría (1), Krsmancic (4), Barricart, Ugarte (1), Vaquer (2), Nantes (2) –equip inicial–; Gastón (2), Bazán (2), Méndez (2), Meoki (2), Pujol, Chocarro (1), Ceretta (4) i Goñi (2).PARCIALS:3-3, 7-6, 10-9, 13-10, 13-11 y 15-14; 19-16, 21-18, 23-20, 25-21, 27-22 i 28-25.ÀRBITRES:José Manuel Iniesta i Andreu Marín.

No era un partit qualsevol. La tràgica mort dilluns passat en un accident de dos joves jugadors del club, Martí Batallé i Xavier Pocurull, va funcionar com a catalitzador per fer del Granollers-Ainatasuna d’ahir al Palau Olímpic un esdeveniment únic. La crida a l’afició per assistir a l’homenatge va funcionar i els prolegòmens del partit van servir per recordar no només Batallé i Pocurull –també els ferits Pau Navarro i Òscar Oller–, sinó també per demostrar que l’handbol és molt més que un esport a Granollers i a tot el Vallès Oriental.

Els jugadors del primer equip, tot i tenir l’emoció a flor de pell, també van voler fer el seu propi homenatge als jugadors. No va ser, doncs, una victòria normal. Es va veure en els gestos de l’equip en acabar el partit i com van celebrar amb el públic dos punts més contra un rival directe.

L’equip d’Antonio Rama va manar des del minut 1 aplicant una de les seves millors armes, la defensa i el contraatac. Amb tot, els visitants no es van desenganxar mai del partit gràcies als bons llançaments dels seus jugadors de la primera línia, alguns ben coneguts per l’afició catalana com són Vaquer i el brasiler Ceretta. Així, es va arribar a la mitja part amb tot per decidir (15-14).

En la represa el Fraikin va anar a totes i va obtenir una diferència de 4 gols que va obligar Iñaki Aniz a demanar un temps mort. L’intercanvi de gols, però, va continuar beneficiant els vallesans, que van ampliar la diferència fins al seu màxim avantatge (27-22). Va ser llavors que va començar la reacció dels navarresos, que pressionant en defensa van acostar-se fins al 27-25 i la pilota a les mans per col·locar-se a un. Una falta d’atac va ajudar el Granollers, que en un últim contraatac va poder sentenciar el duel. Amb la victòria, el Granollers es manté invicte en la lliga amb dos triomfs i un empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)