Natació

Tret de sortida a Eindhoven

Natació. Mireia Belmonte, Jessica Vall i Marina Garcia s’estrenen a partir de divendres en la copa del món, la primera cita preparatòria per al mundial de piscina curta de Hangzhou (Xina)

Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Jessica Vall (CN Sant Andreu) i Marina García (CN Sabadell) competiran des de divendres fins diumenge en la copa del món d’Eindhoven. Serà el primer test de piscina curta en una campanya hivernal que ha de culminar en el mundial de Hangzhou (Xina), que es disputa entre l’11 i el 16 de desembre. La nedadora badalonina arriba a la cita amb només tres setmanes d’entrenament després d’un estiu marcat pels seus problemes de salut, que la van deixar fora de l’europeu de Glasgow. En tot cas, el seu programa de competició al centre Tongelreep de la població holandesa serà molt complet: 400 m lliure i 200 m papallona, divendres; 400 m estils i 200 m lliure, dissabte, i 800 m, 100 m papallona i 200 m estils, diumenge. Com és habitual, Vall i García es veuran les cares en les tres proves de braça. Vall, a més, nedarà els 100 m i els 200 m estils, i García els 100 m lliure. La convocatòria de la selecció espanyola es completa amb els mallorquins Joan Lluís Pons (CN Palma) i Catalina Corró (Bidasoa XXI), la castellonenca Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) i la madrilenya Jimena Pérez (Gredos).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)