Més esport

Ple extraordinari per treure’n l’aigua clara

Jocs Mediterranis. Els grups del PDeCAT, ERC, ICV i la CUP a Tarragona volen respostes als interrogants que planen sobre els Jocs

Els portaveus dels grups municipals del PDeCAT, ERC, ICV i la CUP a Tarragona van sol·licitar, ahir al migdia, un ple monogràfic sobre els Jocs Mediterranis per tal d’esclarir els interrogants que planen sobre aquest esdeveniment esportiu, tres mesos després de la seva celebració. Poc abans, el govern municipal –format pel PSC i el PP– s’afanyava a anunciar la seva intenció de convocar una sessió extraordinària sobre els Jocs, a banda de la comissió de seguiment convocada per avui, en un marge de quinze dies naturals. Els quatre partits a l’oposició consideren aquest gest una “argúcia” de l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, i exigeixen al seu govern que faci públiques les dades econòmiques dels Jocs, especialment amb relació a les entrades, les contractacions de personal i el pla de gestió previst a l’Anella Mediterrània i la resta d’instal·lacions perquè no caiguin en desús. “No hi ha més temps per dilacions, volem posar fi a l’opacitat reiterada del govern Ballesteros”, va dir el portaveu republicà, Pau Ricomà. 

La venda d’entrades, les dificultats per adquirir-ne i el rumor sobre si se’n van arribar a fotocopiar són, segons els quatre grups de l’oposició, alguns dels dubtes sense resposta que envolten els Jocs. D’altra banda, s’han llançat hipòtesis sobre la precarietat en les contractacions, s’ha retret el paper nul que van tenir les federacions esportives catalanes i s’ha qüestionat la imatge de ciutat que van projectar els Jocs per a Tarragona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)