Les favorites, a la final

Waterpolo. El Sabadell venç La Sirena Mataró (16-9) i el Sant Andreu goleja el Terrassa (1-15) en les semifinals de la supercopa d’Espanya

L’AstralPool Sabadell i el CN Sant Andreu jugaran la final de la supercopa d’Espanya femenina després d’haver superat els seus rivals en les semifinals disputades ahir a la piscina de Can Llong de Sabadell. Els conjunt local va derrotar La Sirena Mataró per 16-9, mentre que les andreuenques van golejar el CN Terrassa per un clar 1-15. La final es jugarà diumenge (12 h) a la piscina Natzaret de València.

El Sabadell va veure com les mataronines li van plantar cara fins tres minuts abans del descans, quan per primera vegada es va poder posar al davant amb el 6-5. Al descans ja guanyava per 9-5 i en la segona meitat va ampliar la diferència. El Sant Andreu no va tenir rival en el Terrassa i el va golejar des de l’inici. Al descans ja dominava per 0-9. L’únic gol del conjunt vallesà va arribar quan faltaven cinc minuts per al final i va tancar el marcador.