Waterpolo

El somni europeu passa per Brescia

Waterpolo. El CN Terrassa queda emparellat amb el club italià en la tercera fase de la lliga de campions. Jugarà el primer partit de l’eliminatòria a fora i la tornada a casa, el 10 d’octubre

Pràcticament sense temps per pair la classificació històrica per a la tercera fase de la lliga de campions, el CN Terrassa ja coneix el seu pròxim rival, el Brescia, per allargar el somni de la competició europea. En tot cas, la plantilla egarenca sap que en cas de derrota –es juga una eliminatòria d’anada i tornada, el 6 i 10 d’octubre– tindrà la possibilitat d’emprendre el rumb cap als quarts de final de la copa LEN. El conjunt de Dídac Cobacho tindrà l’avantatge de jugar el partit de tornada a casa. El Brescia ha accedit a aquesta tercera fase de la màxima competició continental amb molta solvència després d’haver vençut clarament tots els seus rivals a Oradea: 15-8 contra el mateix equip romanès, 16-5 contra l’Estrasburg i 12-3 contra l’Enka Sport Istanbul. L’Sport Management, el primer classificat a Can Llong, s’enfrontarà a l’Estrasburg.

En la copa LEN, el CN Barcelona s’haurà de desplaçar a Siracusa, on es jugarà una de les dues places per als quarts de final contra el mateix conjunt sicilià; l’OSC Budapest, segurament el rival més qualificat, i el Mornar Split. Els partits es jugaran entre el 12 i el 14 d’octubre.

Lliga de campions
Tercera fase (6-10/10)*
FTC Budapest-Vouliagmeni
Jadran Split-Herceg Novi
Estrasburg-Sport Management
Brescia-CN Terrassa
*(Els guanyadors accediran a la fase de grups de la lliga de campions i els perdedors jugaran els quarts de final de la copa LEN)
Copa LEN
Grup E (Siracusa)
OSC Budapest, Mornar Split, CN Barcelona i Ortigia Siracusa
Grup F (Marsella)
Primorje Rijeka, CN Marsella, Zuglo Budapest i Primorac Kotor
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)