Hoquei sobre herba

Europa fa un lloc al Junior

Hoquei sobre herba. El conjunt santcugatenc es veurà les cares avui (14.45h) amb el Three Rock Rovers irlandès en la seva estrena a l’EHL

El Junior viu avui un dels dies més importants de la seva història centenària. Per primera vegada, el seu equip masculí disputa l’Euro Hockey League, la màxima competició continental. El somni de qualsevol jugador d’hoquei sobre herba. El conjunt santcugatenc s’estrena (14.45 h) en la primera fase de la competició, la Round 1, contra el Three Rock Rovers irlandès, que ahir va guanyar el Racing Club de France (6-0) en el duel inaugural. Només un conjunt dels tres del grup accedeix al KO16 de la competició, on ja hi ha el Polo i l’Egara com a campions de la lliga i la copa del Rei, respectivament. Per tant, el duel entre irlandesos i santcugatencs és un cara o creu per a l’equip de Roger Pallarols. “Són un equip rocós i que planteja un hoquei molt físic. Tenen una columna vertebral de jugadors veterans i internacionals que complementen amb nanos joves. I són part de la selecció irlandesa, que és una potència emergent de l’hoquei europeu”, afirma Pallarols sobre el Three Rock Rovers. “De totes maneres, ens hem de centrar en nosaltres. Si fem el que sabem fer i el que vam demostrar la temporada passada, tenim moltes possibilitats d’assolir el bitllet per a la propera fase”, considera Pallarols, que no podrà disposar del defensa Marc Perellón, lesionat de llarga durada.

Els santcugatencs arriben a la cita havent sumat un triomf al camp de l’Egara després d’un inici irregular de lliga. Han registrat dues victòries, un empat i dues derrotes en els cinc primers partits de lliga. “Ens ha servit per adonar-nos que els errors es paguen molt cars. I en una competició com l’EHL encara més. Haurem d’estar molt atents”, conclou Roger Pallarols.

Sant Cugat s’hi aboca

Els dos partits del Junior contra el Three Rock Rovers i el Racing Club (demà, 16.15 h) no seran a Sant Cugat però ho semblarà perquè el desplaçament d’aficionats al Pau Negre serà massiu. Fins a 400 persones animaran el Junior des de les grades. A més, el club vallesà ha traslladat la jornada d’entrenaments de dissabte al camp 2 de les instal·lacions barcelonines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)