Hoquei sobre herba

El Junior empata (1-1) i haurà de golejar

Hoquei sobre herba. Els santcugatencs veuen com el Three Rock Rovers empaten a falta d’un minut i hauran de superar el Racing Club de France per més de sis gols de diferència

El Junior ha empatat amb el Three Rock Rovers irlandès en el debut a l’Euro Hockey League. L’empat fa que els santcugatencs hagin de golejar el Racing Club de France demà per ser al KO16. El duel ha estat molt igualat durant els 60 minuts. Els dos conjunts s’han respectat molt en l’inici i només un penal córner d’Alex Gil hauria pogut desequilibrar el marcador. En el segon període, el Junior ha posat una marxa més, ha tocat la pilota més ràpida i ha trepitjat més l’àrea irlandesa. El Three Rock Rovers, però, ha disposat de les millors ocasions amb dos penals córner que Luke Medeley no ha sabut resoldre. També Kevin Mullind hauria pogut desfer el 0-0 en una pilota al segon pal que no ha arribat a rematar.

El conjunt irlandès, fent una exhibició física, ha fet passar alguna angúnia al Junior que, tot i això, ha disposat d’un penal córner, obra d’Alex Gil en l’inici del tercer període.

El santcugatenc ha errat en dos llançaments més en l’últim quart i llavors ha arribat el gol santcugatenc. Sergi Enrique ha agafat el relleu en el llançament del penal i ha fet l’1-0 quan restaven 7 minuts de partit. Semblava que el Junior s’enduria el triomf però el Three Rock Rovers, també de penal córner, ha aprofitat un dels pocs errors santcugatencs per empatar el duel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)