Patinatge

Pau Garcia fa un gran lliure i guanya el mundial júnior

Patinatge artístic. El patinador del Reus Deportiu havia estat tercer en el disc curt

Pau Garcia va guanyar el mundial júnior que està disputant a la localitat francesa de Mouilleron Le Captif al departament de La Vendée després de fer una gran actuació en el programa lliure que es va disputar ahir. El patinador del Reus Deportiu encara és d’edat juvenil i en aquesta temporada ha guanyat els títols de campió d’Espanya i d’Europa d’aquesta categoria. Per disputar el mundial va pujar de categoria i va aconseguir una brillant primera posició en júnior.

En el disc curt, que es va fer diumenge, Pau Garcia va finalitzar tercer i en el programa lliure que es va disputar ahir va millorar dues posicions i va ser el campió mundial. Una caiguda en la part final del programa no va impedir que totes les puntuacions de tècnica superessin el 9.0 i cinc de les set en l’artística també. La segona posició va ser per a l’italià Alessandro Liberatore –el millor en el programa curt–, i va completar el podi l’argentí Edgar Waterbor. El valencià Kilian Gomis va finalitzar en la quarta posició. El patinador del Montemar havia estat el novè en el disc curt i va millorar molt.

En la jornada d’ahir van entrar en competició les dues catalanes de la categoria sènior i van disputar el disc curt. Carla Escrich (Caldes d’Estrach) va tenir una caiguda i va finalitzar en la cinquena posició, mentre que Noemí Isla (PA Cadí) va ocupar la sisena plaça. Divendres disputaran el programa lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)