Kevin Moller atura i Aitor Ariño contraataca

Handbol. Les 20 aturades del porter danès i els 9 gols de l’extrem català sintetitzen la clara victòria del Barça a Benidorm en la lliga Asobal

BENIDORM 22 BARÇA 33

BM BENIDORM:Mijuskovic; Porras (1), Simonet (4), Pavan (2), Dapiran (2), Grau (2), Cabanas (1) –set inicial–; Vial (p.s.), Marchan, Rivero (3), Robles (1), Revin, Skillhammar (6) i Rodríguez.FC BARCELONA LASSA:Moller; Mortensen (1 p.), Entrerríos (2), Sorhaindo (2), Andersson (6), Aleix Gómez (5), Dolenec (1) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Ariño (9), N’Guessan, Syprzak (2), Petrus (1), Mem (1), Duarte (1), Pálmarsson (2) i Fàbregas.PARCIALS:2-3, 4-6, 5-7, 6-11, 8-16, 12-19; 13-23, 15-25, 18-27, 19-30, 21-31 i 22-33.ÀRBITRES:Ausás i Florenza. Exclusions: Kevin (45’) i Porras (56’), per part del Benidorm.PÚBLIC:Uns 2.200 espectadors..

Kevin Möller atura i Aitor Ariño corre i marca. Aquesta podria ser la millor síntesi del partit d’ahir a Benidorm, en què el Barça Lassa va tornar a passar el corró per sobre del rival, amb dos protagonistes destacats: el porter danès, que va fer 20 aturades, amb un 47% d’encert, i l’extrem català, que va anotar 9 gols, la majoria de contraatac i amb només dos llançaments errats. En tot cas, el Barça va signar una altra golejada de consideració en la lliga Asobal abans d’emprendre la gira que dissabte l’ha de portar a la població bielorussa de Brest, en la cinquena jornada de la lliga de campions, i d’allà directa cap a Doha, on la setmana vinent defensarà el títol de la Super Globe.

En el primer quart d’hora, les aturades de Kevin Möller i la inspiració de Lasse Andersson van marcar les mínimes diferències en el resultat. Amb els primers canvis, l’escletxa es va fer més gran. La defensa, amb Thiagus Petrus exercint de líder i amb bones ajudes de Gilberto Duarte, va fer un pas endavant, Möller va abaixar la persiana i el Barça va començar a carburar a velocitat de creuer. Aitor Ariño, amb 6 gols de 7 intents, es va convertir en el principal estilet i l’equip de Xavi Pascual va obtenir una màxima diferència de 9 gols (9-18), que només l’encert final del suec Victor Skillhammar va poder reduir fins al 12-19 del descans.

La segona part va continuar amb el mateix patró: Moller inspiradíssim sota els pals, una defensa molt sòlida i sortides contínues al contraatac. El Barça va obtenir diferències de prop de gols, i si no es van ampliar va ser per les bones intervencions del porter brasiler Leonardo, que en el primer temps havia substituït un desencertat Mijuskovic. Pascual es va permetre el luxe de no fer jugar Fàbregas, i tenir durant molts minuts a la banqueta Mem i N’Guessan, amb vista a l’atapeïda agenda que espera al Barça durant les pròximes setmanes.