Més esport

El CN Barcelona perd en l’inici de la segona fase de la copa LEN

Waterpolo. Ha sigut derrotat per 6-9 per l’Ortigia, l’amfitrió, i demà jugarà contra el Budapest, el favorit per guanyar el grup

El CN Barcelona ha sigut derrotat en el primer partit del seu grup de la segona fase de la copa LEN. L’Ortigia, el conjunt amfitrió, l’ha superat per 6-9 en un partit on els barcelonins han anat sempre per darrera en el marcador, 0-1 en el primer quart, 2-4 en el descans i un ajustat 5-6 al final del tercer període. En els darrers vuit minuts els italians s’han imposat amb un parcial d’1-3. El CN Barcelona jugarà demà contra el Budapest, el favorit per aconseguir la primera posició i que avui ha golejat el Monar Split per 3-14.