El Fraikin, amb autoritat

Handbol. El conjunt vallesà s’acarnissa amb el Teucro gallec i trenca una ratxa de dues jornades consecutives perdent

Granollers 30 TEUCRO 20

FRAIKIN BM GRANOLLERS:Guàrdia, Lancina (4), Figueras (6), Maestro, Martínez (2), Gassama (5) i Robledo (2) –set inicial– Marc García (1), Ferrer, Valera, Sáez (2), Rakocija (2), Popovic (1), Franco (2), Márquez (3) i Almeida (porter suplent).CONDES DE ALBAREI TEUCRO:Lloria, Quintas (2), Rial, Cutura (6), Gehrhardt (1), Cangiani (1) i Dani H. (2) –set inicial– Moyano (3), Suárez (2), Santana, Gómez (1), Fischer (2) i Pereiro.PARCIALS:3-1, 7-2, 9-3, 11-6, 12-8, 13-9, 14-12, 17-13, 20-14, 24-17, 27-19 i 30-20.ÀRBITRES:Escoda i Sánchez

El Fraikin Granollers va agafar aire ahir al Palau d’Esports. Els vallesans van vèncer amb autoritat el Teucro gallec, que arribava a la cita havent guanyat un partit dels primers cinc de l’Asobal. Un primer parcial de 6-1 en els primers compassos del duel va donar molta tranquil·litat als locals per afrontar el primer temps. Una defensa 5-1 del Teucro va incomodar en les acaballes de la primera part i va permetre que els visitants s’acostessin en el marcador (11-8). Però va ser un miratge que es va acabar en l’inici del segon temps. Amb un Marc Guàrdia molt inspirat sota els pals i un Figueras resolutiu (6 gols), el Fraikin Granollers va fer una darrera empenta final i va acabar de sentenciar el duel. D’aquesta manera, els vallesans sumen el tercer triomf del curs i tallen una mala ratxa de dues derrotes consecutives.