Waterpolo

El CN Barcelona diu adeu a la copa LEN amb victòria

Waterpolo. L’equip de Toni Esteller acaba tercer de grup i fonamenta el seu triomf en una esplèndida posada en escena amb un parcial inicial de 4-0

cn barcelona 11 mornar split 8

CN BARCELONA VISTA:Lorrio, Davie, Aznar, Ferrer (2), Flores (2), Valera (1), Esteller, Montes, Delgado (3), Gomà (1), Marsal (1), Van Ijperen (1) i Aguirre.VK MORNAR SPLIT:Podrug, Buric (1), Vrdoljak (3), Calic, Solje, Krolo, Pavlovic (1), R. Akrap (1), Zivkovic, Duzevic (2), D. Akrap i Prkic.PARCIALS:5-2, 3-3, 3-2 i 0-1.ÀRBITRES:Duraskovic i Haentschel.

El CN Barcelona Vista es va acomiadar de la copa LEN amb una victòria contra el Mornar Split (11-8), que li ha servit per acabar en tercer lloc la segona fase de grups disputada a Siracusa, tot i que les dues últimes jornades es van jugar a Catània a causa del mal temps. La pugna pel lideratge entre l’Ortigia d’Albert Español i l’OSC Budapest, tots dos ja classificats per als quarts de final, la va vèncer el conjunt hongarès, per 8-14.

Ja sense possibilitats d’accedir als quarts de final, l’equip de Toni Esteller va gestar el seu triomf amb una esplèndida posada en escena que li va permetre apuntar-se un primer parcial de 4-0. El conjunt croat va reaccionar (7-5), però un gol de Flores al límit del descans va encarrilar el triomf cenebista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)