Més esport

La Fundació Barça s’alia amb els esports amateurs del club blaugrana

Poliesportiu. Nou disciplines esportives, amb més de mil esportistes, es van presentar ahir en un acte que va tenir com a lema ‘Units fem Barça’

Ahir a la tarda va tenir lloc l’acte de presentació de temporada de les nou disciplines amateurs del FC Barcelona. El Palau Blaugrana va acollir la desfilada dels més de 1.000 esportistes que competiran aquest curs defensant els colors del Barça en atletisme, bàsquet femení, bàsquet en cadira de rodes, hoquei sobre gel, hoquei sobre herba, rugbi, patinatge artístic i voleibol. L’acte, en què hi eren presents el vicepresident primer, Jordi Cardoner, i el directiu responsable dels esports amateurs, Oriol Tomàs, va servir per presentar la col·laboració entre la Fundació del FC Barcelona i els esports amateurs del club.

Aquesta temporada, els esportistes que competiran en les nou disciplines no professionals del Barça –a excepció del patinatge, que no disposa de samarretes de joc– lluiran en els seus uniformes “Fundació Barça”. Una altra novetat d’aquest curs és que, com a conseqüència de l’aplicació de la marca, tots els esports amateurs han deixat d’anomenar-se, col·lectivament, “Seccions amateurs del FC Barcelona” i han passat a ser “Esports amateurs del Barça”.

A més, individualment no se’ls anomenarà amb el terme secció sinó que, adaptant-se a la resta d’esports del club, adoptaran el terme Barça. D’aquesta manera, el nom oficial de les nou disciplines no professionals del Barça passarà a ser: Barça Atletisme, Barça Bàsquet Femení, Barça Bàsquet Cadira de Rodes, Barça Hoquei Gel, Barça Hoquei Herba, Barça Rugbi, Barça Patinatge Artístic i Barça Voleibol.

ALIANÇA SOLIDÀRIA

Els esportistes amateurs del Barça lluiran “Fundació Barça” a les samarretes

NO SÓN SECCIONS

“Esports amateurs del Barça” és la nova denominació d’aquests equips

LA MÉS ANTIGA

1912
és l’any
en què es va fundar la secció d’atletisme del Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)