El Barça Lassa guanya l’Al-Najma jugant a mig gas

Handbol. El conjunt blaugrana, tot i algunes desconnexions, supera el primer escull de la Super Globe i avui buscarà l’accés a la final contra el Montpeller

barça lassa 37 al-najma 28

FC BARCELONA LASSA:Möller; Tomás (4), Andersson (2), Fábregas (4), Petrus (1), N’ Guessan (4), Ariño (4) –set inicial–; Sorhaindo, Entrerríos (2), Mortensen (5,2 p.), Syprzak (1), Áleix Gómez (3), Dolenec (1 p.), Duarte (2) i Mem (4).AL-NAJMA:Ali Mohammad Abdulhusain; Bilal Basham Askani (5,2 p.), Ali Mirza Salman (3), Hussein Al Sayyad (7), Ali Abdulla (2), Hussein Ali Isa (4), Mahmood Alwanna, –set inicial–; Hassan Shehab Alfardan (3), Hassan Mahmood Rajab, Salman Mohammad, Komail Ali Mahfoodh (2), Mahdi Abdulla Saad i Mohammad Mirza Salman (2).PARCIALS:3-1, 8-4, 10-6, 13-9, 17-9, 19-14; 22-16, 24-19, 28-22, 29-23, 33-26 i 37-28.ÀRBITRES:Schulze i Tonnies. Exclusions: Fàbregas (43’) i Mortensen (49’), part del Barça; i Mahmood (39’), Hasan Shebab (48’) i Hussain Al Sayyad (55’), per part de l’Al-Najma.PÚBLIC:Uns 600 espectadors.

El Barça Lassa no va haver d’oferir ni de bon tros la seva millor versió per superar el primer escull de la Super Globe, l’Al-Najma de Bahrain, i accedir a les semifinals, en què s’enfrontarà (16 h) al Montpeller, que també va fer la feina contra el Hammamet tunisià (31-22). En l’altra part del quadre, se les hauran el Fuchse de Berlín i l’Al-Sadd, que van eliminar respectivament el Taubate (25-33) i el Sydney University (27-22).

El Barça va començar el partit a tota velocitat i amb 7 minuts i mig ja havia infligit un parcial de 6-1 al seu rival a còpia de contraatacs. El tècnic de l’Al-Najma va demanar temps mort i va copiar la tàctica de Xavi Pascual d’atacar amb set jugadors. El conjunt de Bahrain es va sentir còmode amb aquesta proposta i per uns moments va retallar diferències (8-5). Amb els primers canvis, però, el Barça va tornar a fer una estrebada en el resultat contra un Al-Najma que es va encallar en atac i va estar més de 7 minuts sense anotar (17-9). El conjunt català va perdre algunes pilotes en el tram final i va facilitar que el rival retallés diferències abans del descans, amb alguns gols a porteria buida (19-14).

Després de la represa, l’equip blaugrana va continuar amb algunes desconnexions i donava vida al rival, amb jugadors de primera línia de poca alçada, però hàbils en les accions d’un contra un. Tot i que en cap moment va patir per la victòria, al Barça li va faltar continuïtat per rematar la feina molt abans. En tot cas, Pascual va poder donar minuts de joc a tots els components de la plantilla amb vista al transcendental partit d’avui contra el Montpeller. Pálmarsson, que ahir va descansar, serà avui en la convocatòria en detriment de Syprzak.

LA FRASE

El més important era guanyar, però podem jugar bastant millor tant en defensa com en atac