Futbol sala

Un Barça de dues cares

Futbol sala. Els blaugrana se sobreposen a un 2-0 i un primer temps horrible per acabar guanyant el Llevant i situant-se líders

LLEVANT 2 BARÇA 3

LLEVANT UD:Prieto, Carlos Márquez, Maxi Rescia, Javi Rodríguez i Cecilio –cinc inicial– Ibarra, Pedro Toro, Javi Alonso, Jorge Santos, Gallo i Javi Sena.FC BARCELONA LASSA:Juanjo, Aicardo, Dyego, Adolfo i Esquerdinha –cinc inicial– Boyis, Joselito, Sergio Lozano, Ferrão, Leo Santana i Adri Ortego.GOLS:1-0 (6’) Javi Sena. 2-0 (16’) Jorge Santos. 2-1 (24’) Ferrão. 2-2 (27’) Adolfo. 2-3 (33’) Sergio Lozano.ÀRBITRE:Gomez i Munez.

El Barça va mostrar dues cares ben diferents ahir a València. Doctor Jekyll i míster Hyde va semblar el conjunt blaugrana que es va veure sobrepassat pel Llevant en els primers vint minuts però que va rectificar en el segon temps per acabar aixecant un 2-0 en contra i assolint un triomf que el situa líder de la lliga.

La pressió alta del Llevant va ofegar els blaugrana. Els catalans no sabien teixir combinacions més enllà del mig camp, els valencians s’omplien d’arguments i resolien davant Juanjo amb eficàcia. Amb el 2-0, els locals van tenir possibilitats, fins i tot, de marcar dos gols més: un doble penal errat i una pilota al travesser.

Qui falla, però, ho paga. El Barça va sortir amb una altra cara en el segon temps. Va aconseguir trenar jugades, generar perill i posar por al cos del rival, que va recular. Les bones prestacions les van materialitzar Ferrão, Adolfo i Sergio Lozano, que van capgirar el marcador advers tot i un Prieto, el porter local, força inspirat. Juanjo, a l’altra porteria, també va oferir una gran actuació i el resultat, tot i les darreres escomeses del Llevant jugant de cinc, no es va moure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)