El Barça Lassa defensarà el títol de la Super Globe

Handbol. Els blaugrana s’ha classificat per la final al derrotar el Montpeller (30-37) després d’una semifinal ajustada i uns darrers quinze minuts on s’han distanciat clarament

El Barça Lassa defensarà el títol de la Super Globe després d’eliminar al Monpeller, el campió de la lliga europea, en la semifinal. Els blaugrana han guanyat per 30-37 i divendres s’enfrontaran al guanyador de l’altre semifinal que enfrontarà al Fuchse alemany i l’Al-Saad qatarià. El Barça ha començat manant en el partit però, els francesos s’han posat per davant i han arribar al descans amb una mínima avantatge, 19-18. En la segona meitat els blaugrana han millorat en defensa i els dos porters han fet bones aturades en la porteria. Primer s’han posat per davant amb mínimes avantatges (21-22 en el 35), i a falta d’uns quinze minuts han aconseguit un parcial de 0-5 que els ha distanciat definitivament en el marcador.