Handbol

Un clàssic de la Super Globe

Handbol. El Barça, amb tres victòries, i el Füchse de Berlín, amb dues, s’han repartit els cinc darrers títols del mundial de clubs

El Barça Lassa està en disposició aquesta tarda (18 h) de conquerir en el Duhail Sports Hall de Doha el seu tercer títol de la temporada, després de la supercopa de Catalunya i la d’Espanya, i d’ampliar el seu domini en la Super Globe, el mundial oficial de clubs. Amb tres ceptres en el seu palmarès (2013, 2014 i 2017), l’equip blaugrana és el club més guardonat en la competició, però davant seu tindrà el Füchse de Berlín, un altre dels habituals en la competició i que ja es va imposar en les edicions del 2015 i el 2016. De fet, entre l’equip barceloní i el berlinès s’han repartit els cinc darrers títols i avui es repetirà la final del curs passat, en què els blaugrana van vèncer per 29-25.

El Füchse de Berlín arriba a la final després d’haver superat el Taubate brasiler (25-33) en els quarts de final i l’Al Sadd qatarià en les semifinals (20-26) de dimecres. En aquest partit van brillar especialment dos jugadors danesos, el lateral Jacob Holm i el veterà extrem de 38 anys Hans Lindberg, amb sis gols cadascun. A la Super Globe, però, el Füchse ha destacat sobretot per la seva fortalesa defensiva, amb 22,5 gols encaixats per partit. El porter Silvio Heinevetter (41%) és qui presenta els millors números del campionat, i Erik Schmidt (2,04 m) i Mijajlo Marsenic (2,02 m) són dos pivots de gran talla en la rereguarda. Altres jugadors destacats de la plantilla de Velimir Petkovic són el lateral esquerrà Fabian Wiede, l’extrem suec Matthias Zakrisson, i el lateral tunisià Wael Jallouz, cedit pels blaugrana. Amb 37 gols de mitjana, el Barça és l’equip que acredita millor balanç ofensiu.

Després de l’entrenament matinal de recuperació, el tècnic Xavi Pascual va fer la següent valoració sobre el rival d’avui: “És un equip que ja ha mostrat que la Super Globe és una competició que li va molt bé, està jugant molt bé a la Bundesliga i pot guanyar qualsevol equip. Per nosaltres, serà un partit molt difícil, sabent que per a ells guanyar la Super Globe és un objectiu molt clar de la temporada.”

LA PRÈVIA

El Füchse ja ha demostrat que la Super Globe li va molt bé i a la Bundesliga està competint a un gran nivell
Serà un partit molt difícil, sabent que per a ells és un objectiu molt clar de la temporada
Xavi Pascual
entrenador del fc barcelona lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)