Futbol sala

El ‘Tormalet’ comença amb una lesió

Futbol sala. Roger estarà entre dues i tres setmanes de baixa per una microruptura fibril·lar al múscul tensor de fàscia de la cuixa esquerra

El Barça Lassa afrontarà els dos primers enfrontaments –contra el Jaén i contra el El Pozo– d’una trentena dies de màxima exigència sense Roger Serrano. El gracienc, que ja es va perdre el partit contra el Llevant de dimarts passat, té una microruptura fibril·lar al múscul tensor de fàscia de la cuixa esquerra i estarà entre dues i tres setmanes de baixa. Aquesta petita lesió no té res a veure amb la que el va tenir fora de combat durant gairebé quatre mesos la temporada passada. Roger es perdrà el dos primers duels de trenta dies en què el Barça es veurà les cares amb el Jaén (demà), El Pozo (27/10), el Cartagena (3/11), l’O Parrulo (6/11), el Palma (10/11) i l’Industrias (24/11), a més de disputar la fase elit de la Champions League, que determinarà qui accedeix a la final a quatre de la màxima competició continental.

Quatre convocats

Adolfo, Aicardo, Sergio Lozano i Juanjo figuren en la llista de la selecció espanyola per disputar dos amistosos contra Romania. El català Sergio González, del Ribera Navarra, s’estrena, i també hi serà Marc Tolrà (Benfica).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)