Més esport

Rubèn López afronta el seu cinquè mundial

Gimnàstica artística. Thierno Boubacar Diallo, Paula Raya i Laura Bechdejú també estan convocats per al campionat de Doha

Després dels darrers controls efectuats, Rubèn López (Ripollet, 1990) s’ha tornat a guanyar la confiança del seleccionador Fernando Siscar per competir a partir del 25 d’octubre a Doha en el que serà el seu cinquè mundial. El gimnasta del CG Sant Boi ja va reaparèixer fa un mes en la copa del món de Szombathely (Hongria) després d’haver estat mig any de baixa per una operació a l’espatlla dreta. Aquest cop ha quedat fora de la convocatòria el seu company de club Joel Plata, que havia estat 24è en el concurs general del mundial de Mont-real. En canvi si que és a la llista el manresà Thierno Boubacar Diallo (Egiba), que encara no ha complert 18 anys –els farà el 22 de novembre– i tot just debutarà en un mundial.

Les representants catalanes en la competició femenina seran Paula Raya (Pasifae Vilanova i la Geltrú), que ja havia competit en el mundial de Glasgow 2015, i la debutant Laura Bechdejú (Salt GC). La seva companya Nora Fernández és baixa per una operació al canell dret.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)