Futbol sala

L’Industrias en fa prou amb vint minuts

Futbol sala. El conjunt colomenc suma el tercer triomf de la temporada gràcies a una gran primera part

INDUSTRIAS 5 ANTEQUERA 3

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Miquel Feixas, Uri Santos, Sebas Corso, Verdejo i Pol Pacheco –cinc inicial– Maico, Ximbinha, Thalles, Albert Cardona, David Àlvarez i Mario.BESOCCER CD UMA ANTEQUERA:Conejo, Miguel, Luis García, Nano i Miguel Fernández –cinc inicial– Víctor, Dani Ramos, Juanra, Cala, Óscar, i Nando.GOLS:1-0 (7’) Ximbinha. 2-0 (10’) David Àlvarez. 3-0 (15’) Albert Cardona. 4-0 (15’) Ximbinha. 5-0 (16’) Verdejo. 5-1 (23’) Miguel. 5-2 (24’) Ximbinha, en pròpia porta. 5-3 (34’) Nando.ÀRBITRES:Blas i García.

L’Industrias Santa Coloma va sumar ahir el tercer triomf de la temporada contra el BeSoccer Antequera, tot just ascendit a la categoria. En va tenir prou amb una part el conjunt que dirigeix Óscar Redondo, que va marxar al descans amb un contundent 5-0 en el marcador. La punteria de Ximbinha, David, Pirata i Verdejo va fer estralls en les files del conjunt andalús, que en el segon temps va reaccionar amb tres gols però no en va fer prou per posar en problemes l’equip colomenc.

Ara l’Industrias ocupa el setè lloc de la classificació de la lliga amb tres victòries i tres derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)